Despre noi

Cine suntem?Suntem o companie înființată în anul 2003, cu experiență importantă în domeniul gestionării deșeurilor provenite din echipamente electrice și electronice in Constanta. Compania are certificat ISO 9001:2015, este autorizată și specializată în colectarea și reciclarea acestor tipuri de deșeuri.

Gestionăm toate activitățile necesare colectării, tratării și trimiterii spre reciclare a deșeurilor provenite din echipamente electrice și electronice (DEEE). Procedeele și tehnicile folosite în procesul de colectare și eliminare, în siguranță, a DEEE respectă standardele CENELEC aplicabile în domeniul tratării DEEE, legislația europeană în domeniu și sunt în concordanță cu principiul protejării mediului înconjurător.

Toate echipamentele colectate sunt predate unei unități specializate, autorizate în tratarea/reciclarea deșeurilor electrice și electronice, și raportate către Agenția pentru Protecția Mediului.

Avem implementat un serviciu permanent și gratuit de colectare a acestor tipuri de deșeuri, atât de la persoanele fizice, cât și de la cele juridice. Ele sunt ridicate de reprezentanții companiei noastre de la domiciliu dvs. sau de la sediul societății. Persoanele juridice beneficiază de redactarea documentației specifice, în conformitate cu reglementările legale în vigoare, pentru casarea în siguranță a echipamentelor scoase din uz.

Servicii profesionale

 • Consultanță specializată pentru protecția mediului
 • Suport logistic și tehnic specializat constând în:
   • Ridicare promptă
   • Manipulare în siguranță
   • Transport cu mijloace auto omologate
   • Depozitare în spații special amenajate și autorizate
 • Sistem de efectuare a programărilor telefonic și online
Împreună cu partenerii noștri și cu sprijinul autorităților locale, organizăm acțiuni de informare și colectare pentru a veni în sprijinul celor ce doresc să se debaraseze responsabil de obiectele vechi. Suntem implicați și activi în comunitate pentru a contribui la formarea unui comportament responsabil.